Onze diensten

Een aannemersbedrijf in Nederland vinden kan soms een lastige klus zijn. Veel aannemers zitten al maanden vooruit vol en daardoor worden de prijzen steeds verder omhoog gegooid. U kunt bij ons terecht als u snel wilt schakelen en voor een scherpe prijs uw klus gedaan wilt krijgen. Wij hebben nauw contact met meer dan 50 aannemers door heel Nederland en hebben afspraken gemaakt zodat wij de beste service en kwaliteit kunnen aanbieden voor een aantrekkelijke prijs.

 

Nieuwbouw & verbouwen

Bent u aan het twijfelen tussen een nieuwbouw project of het verbouwen van een woning? Onze aannemers hebben ervaring met beide trajecten en informeren u graag over welke keuze het beste bij u past.

Spoedservice

Heeft u een spoedje dat niet kan wachten tot morgen? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedservice. Wij proberen dan zo snel mogelijk een aannemersbedrijf te vinden in uw regio die voor een scherpe prijs kan leveren en direct beschikbaar is. Wij staan 24/7 voor u klaar en zelfs in het weekend mocht dat nodig zijn.

 

Onderhoud & renovatie

Het onderhouden en renoveren van een woning is enorm belangrijk. Wilt u vaste afspraken maken en altijd de beste service krijgen die nodig is? Dan selecteren wij de aannemers die het beste bij u passen.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 2 uur een reactie te geven op uw vraag.