Ruimtelijke oplossingen om renovatie- of bouwwerkzaamheden te continueren

De tijd die nodig is voor een bouwproject is beperkt. Als het weer niet meewerkt, verliest u tijd en u moet betalen voor dat verlies.

Natuurlijk zijn de meeste deadlines in de bouw en infrastructuur wereld logisch. De opdrachtgever heeft uitstaande huurcontracten voor de te bouwen ruimte, of wil zelf de woning betrekken, met het gezin. Maar dat betekent veel voor een bouwonderneming. De boetes zijn hoog en tijdgebonden. Ze worden ook gezien als arbitrair.

Hoe kan een ondernemer in de bouw en infrastructuur vertragingen voorkomen?

De oplossing is eenvoudig en logisch. Een industriële tent biedt een snelle, economische en gemakkelijke oplossing als u tijdelijke opslagruimte nodig heeft. In vergelijking met dure permanente magazijnen is een industriële tent een kosteneffectief alternatief met een lange levensduur en lage montagekosten. Er zijn geen experts nodig voor de montage van de structuur.

Tentconstructies die gebruikmaken van een overspanning zonder obstakels, zoals paalconstructies binnen in de ruimte of scheerlijnen buiten zijn in de bouw- en constructie wereld niet zo succesvol. Helaas zijn er maar weinig bedrijven die tentconstructies aanbieden met een vrije binnenruimte en zonder de beruchte scheerlijnen buiten.

Daarvoor is een speciale, dubbele constructie nodig die de spanningen van de constructie verplaatst naar kabels en staanders binnen de wanden. Dit zorgt er wel voor dat u de beschikking krijgt over veel vrije ruimte, waarin uw werknemers hun werk kunnen doen. Werken in een gegarandeerd droge omgeving zonder last te hebben van wind.

Niet alleen beter voor de ondernemer in de bouw- en infrastructuur

Hoeveel schade lijdt uw bedrijf door het ziekteverzuim van essentiële medewerkers, die met een verkoudheid thuis blijven? En u kunt het de werknemers niet eens kwalijk nemen, als ze in weer en wind buiten moeten werken.

De regel is simpel, als u goed voor uw medewerkers zorgt, zorgen ze goed voor u en uw bedrijf. Een vrije overkapping over de constructie is dus niet alleen een goede oplossing voor het opslaan van goederen. Industriële tenten zijn wintervast en kunnen, met het juiste onderhoud, jarenlang gebruikt worden. Het afbreken en weer opbouwen op een andere werkplek is niet ingewikkeld en kan in minder dan een dag gedaan worden.

In de bouw en infrastructuur is de tent een ideale oplossing 

Niet alleen kan een tent als werkplek dienen, ook een tijdelijke kantine of kantoorruimte in een tent is goed mogelijk. Behalve de constructie van een tent over het werkterrein kunnen ook kleinere tenten een tijdelijk onderkomen bieden voor werknemers. Ook de periodes tussen diensten en de pauzes zijn beter in een tent. Zelf het opzetten van een keuken in een tent kan goed.

Permanente constructies in de bouw en infrastructuur wereld hebben hun langste tijd gehad. Ook mobiele, woonwagen kantines zouden tot het verleden moeten behoren De tent is een oude, bekende manier om een onderkomen op te zetten, ouder dan de bouw met stenen, beton of baksteen, ouder dan het wonen in grotten. In deze moderne wereld kan de tent nog steeds, of weer, goede diensten bewijzen in de bouw en infrastructuur.